paylaşıldıklarından bu yana uzun süre geçtiği ve indirme bağlantıları artık geçerli olmadığı için arşivimde denk geldiğim scriptleri zaman içerisinde sizlerle paylaşmaya çalışacağım.
bu script sayesinde kendi metin2 pvp tanıtım sitenizi kurabilirsiniz.
Metin2 Tanıtım Scripti Özellikleriscriptte yer alan tüm şifreli kodlar düzenlendi ve temizlendi. tüm dosyaları dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz!
- üyelik sistemi: ziyaretçiler birkaç adımda üye olabilir ve serverini ekleyebilir
- server ekleme (onaylı/onaysız): eklenen pvp tanıtımları ister onayına sunulsun isterseniz doğrudan yayınlansın
- yorum sistemi: ziyaretçiler inceledikleri tanıtımlar için düşüncelerini paylaşsın! (daha önce paylaşılan tüm scriptlerde yorum sistemi bozukken özel olarak düzenlenip sorunsuz ve aktif bir hale getirildi.)
- yorum onay sistemi: eklenen yorumlar dilerseniz onayınıza sunulur dilerseniz doğrudan yayınlanır.
- yönetici paneli: üyeler, tanıtımlar, reklamlar ve birçok ayarı yönetici panelinden düzenleyebilirsiniz ve onay bekleyenleri yanıtlayabilirsiniz.
- oy verme sistemi: ziyaretçiler beğendiği tanıtımlara + oy vererek serverleri destekleyebilir! (oy verme sistemindeki bug giderilmiştir)
- server arama sistemi: ziyaretçiler beğendiği türde oyunları arama sistemini kullanarak arayabilir ve ilgilendiği sonuçlara ulaşabilir.
bu scripti kullanabilmeniz için bir hosting ve alan adına ihtiyacınız var. bu scripti arıyorsanız buna sahip olduğunuzu düşünerek bu kısmı geçiyorum.
- indirdiğiniz dosyayı rardan çıkartın ve www klasörünü sitenizin kurulu olduğu dizin olan public_html veya www klasörünün içerisine atın
- www klasörünün içerisinde yer alan "dejavu_2_1.sql" dosyasını phpmyadmin aracılığıyla veri tabanınıza yükleyin
- kurulum ayarlarına geçmeden önce scriptin kodlaması eski bir php sürümünü içerdiği için "multiphp manager" aracılığı ile alan adının bağlı olduğu kısımı seçin ve php sürümünü "ea-php56" olarak değiştirin
- config.php yi açın ve kendi bilgilerinize göre düzenleyin
- her şeyi doğru yaptıysanız şuanda siteyi hata almadan görüntülüyor olmalısınız
herhangi bir hata alırsanız lütfen iletin scripti başarıyla kurabilene kadar sizlere yardımcı olacağım
Scripti İndirin
yönetici bilgisi:
kullanıcı adı: admin
şifre: 123456