Metin2 Ucuz Nesne Market Ürünleri Nasıl Alınır?

1
announcement_metin2_de_4781a552dcd2353edf229d591746feeb.jpg announcement_metin2_de_4781a552dcd2353edf229d591746feeb.jpg 20 kere görüntülendi 124.44 KiB
Metin2'de bildiğiniz üzere nesne marketten bir ürün satın almak istediğinizde, belirli bir ürünü doğrudan satın alamazsınız. Örneğin, almak istediğiniz ürün 150 Ejder Parası ise, bunun için 120 Ejder Parası ve 30 Ejder Parası yüklemeniz gerekmektedir. Bu durum bazen can sıkıcı olabilir. Ancak size sunduğumuz Metin2 nesne market ürünleri kategorimizde, birçok ürünü doğrudan satın alabilirsiniz.

Nasıl mı? Örneğin, Büyük Karakter Sandığı satın almak istiyorsunuz ve bunun için 1275 Ejder Parası ödeyerek 275 Ejder Parası fiyat fazlasını ödemek yerine, doğrudan 80 TL gibi bir ücret ödeyerek karakter sandığına sahip olabilirsiniz. Nesne market kategorimizdeki tüm ürünler ticarete konulamayabilir, bu yüzden bazı ürünleri sizin adınıza biz kullanıyoruz.

Peki, aldığınız Efsun Nesnesi'ni nasıl kullanabilirsiniz? Kategorimizden aldığınız Efsun Nesnesi, Arttırma Kağıdı ve Kutsama Küresi gibi ticareti yapılmayan nesneleri sizin adınıza biz kullanıyoruz. Örneğin, Efsun Nesnesi 3+1 Paketi satın aldığınızı varsayalım. Size canlı destek üzerinden bir karakter adı verilir ve efsun atmak istediğiniz eşyayı teslim etmeniz istenir. İteminizi teslim ettikten sonra biz, sizin adınıza efsun atarız ve her efsun değişikliğinde size eşyanızı teslim ederiz. Bu şekilde, ticareti yapılmayan ancak kullanılabilecek tüm eşyaları alabilirsiniz.

Efsun Nesnesi satın aldınız ama iteminiz ilk efsunda istediğiniz gibi geldi ve kalan efsunlarınızı kullanacak başka bir iteminiz yok. Bu gibi durumlarla nadiren karşılaşsak da, bir çözüm önerimiz var. Sizin için belirlenen efsun atma süresi 24 saattir. Eğer 24 saat içinde farklı bir item getirirseniz, kalan efsunlarınızı da sizin için atarız. Ancak getiremezseniz, siparişiniz otomatik olarak sistem tarafından "Teslim Edildi" olarak işaretlenir.