1
Metin2-At-Madalyonu-Dusurme.jpg Metin2-At-Madalyonu-Dusurme.jpg 195 kere görüntülendi 600.55 KiB
Merhaba değerli Metin2 takipçileri, bu yazımızda sizinle Metin2'de atlarla ilgili her detayı içeren kapsamlı bir rehber paylaşacağız. At çağırma, at canlandırma, at zırhlama, at nasıl alınır ve at görevleri gibi konuları ele alacağız. Keyifli okumalar dileriz!

At Nasıl Alınır? Metin2'de bir at edinmek için öncelikle belirli koşulları sağlamanız gerekmektedir. Bu koşullar, 25. seviyeye ulaşmış olmanız ve 100.000 yang biriktirmenizdir. Bu şartları sağladıktan sonra, ilk adım olarak ahır uşağının yanına gidip "Ata Binmek İstiyorum" seçeneğine tıklamalısınız. Ardından Ahır Uşağı size "Maymun Zindanı'ndan At Madalyonu Bulup Getirme" adında bir görev verecektir. Görevi tamamladıktan sonra atınıza sahip olabilirsiniz. At madalyonunu kurulu pazarlardan alabileceğiniz gibi Maymun Zindanı'nda da düşürebilirsiniz.
At Nasıl Çağrılır? Atınızı çağırmak için envanterinizde bulunan at sembolüne tıklamanız yeterlidir. Ancak unutmayın, at çağırma şans işidir ve bu şansı artırmak için kitap okuyabilirsiniz. Şans oranları sırasıyla %15, %20, %30 olarak devam eder ve 10. seviyede %100'e ulaşır, yani ustalaşırsınız.
  • At Nasıl Canlandırılır? Atınızı beslemezseniz, doğal olarak atınız da ölecektir. Atınızın öldüğünü fark ettiğinizde seyise gidip yardım istemeniz gerekmektedir. Seyis size hangi dungeon'a (Maymun Zindanı) gitmeniz gerektiğini söyleyecektir. Atınızın ölümü durumunda gitmeniz gereken dungeonlar aşağıda belirtilmiştir:
Level 1 – 10: Hasun Zindanı
Level 11 – 20: Jungsung Zindanı
Level 21 – 30: Sangsung Zindanı
  • At Görevleri Aşağıda at görevlerinin bir listesini bulabilirsiniz. Ancak unutmayın, bu görevler için en az 25 seviyeye sahip olmanız gerekmektedir:
Level 30: 20 Yabani Okçu kesmek ve 100.000 yang ile At Resmi almak.
Diğer seviyeler: Size belirli noktaları gezmeniz için görevler verilecektir.

At Zırhlama Atınızı zırhlamak için öncelikle atınızı 10. seviyeye yükseltmeniz ve 35. seviye ve üstü olmanız gerekmektedir. Ardından, envanterinizde bulunan at madalyonu ile ahır uşağının yanına gidin ve görevi alın. Ahır uşağı size 50 yılan veya akrep öldürme görevi verecektir. Görevi tamamladıktan sonra 1 gün bekleyin ve 500.000 yang ödeyerek artık zırhlı bir ata sahip olabilirsiniz.

Umarız bu rehber Metin2'deki atlarla ilgili sorularınıza cevap olmuştur. İyi oyunlar!