Server Adı | Hardschool2 |
---|---|
Server Site | https://hardschool2.com/ |
Zorluk | Emek |
Level | 1-99 |
Açılış Tarihi | 15 Kasım 2024, Cuma |
1
HardSchool2, bugüne kadar oynadığınız Metin2 sunucuları arasında en ince detayına kadar özenle hazırlanmış, hard emek odaklı, benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor. Türkiye'nin en güçlü Hard Emek sunucusu olarak, oyunculara zorlu ve keyifli bir deneyim vaat ediyor. Farklı oyun dinamikleri, benzersiz farm ve savaş sistemleri ile HardSchool2, 15 Kasım Cuma günü saat 21:00’de sizlerle buluşuyor.
HardSchool2’nin sunduğu bu özel deneyime hakim olmak ve sunucunun sunduğu özellikleri daha yakından görmek için tanıtım sayfamızı mutlaka inceleyin.
HardSchool2 Genel Özellikleri
HardSchool2: Türkiye’nin En Güçlü Hard Emek Sunucusu
HardSchool2, bugüne kadar oynadığınız Metin2 sunucuları arasında en ince detayına kadar özenle hazırlanmış, hard emek odaklı, benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor. Türkiye'nin en güçlü Hard Emek sunucusu olarak, oyunculara zorlu ve keyifli bir deneyim vaat ediyor. Farklı oyun dinamikleri, benzersiz farm ve savaş sistemleri ile HardSchool2, 15 Kasım Cuma günü saat 21:00’de sizlerle buluşuyor.
HardSchool2’nin sunduğu bu özel deneyime hakim olmak ve sunucunun sunduğu özellikleri daha yakından görmek için tanıtım sayfamızı mutlaka inceleyin.
HardSchool2 Genel Özellikleri
- 1-99 Level Aralığı Hard Emek Sunucu: Zorlu bir oyun deneyimi için 1-99 seviyeleri arasında emekle yükselmek, gerçek mücadeleyi yaşamak.
- Dolunay ve KDP Düşürmeli Emek Farm Yapısı: Özel dolunay ve KDP düşürme sistemi ile zorlayıcı ve ödüllendirici bir farm yapısı.
- At Madalyonu Düşürmeli ve Yükseltmeli: Güçlü at madalyonlarını düşürüp yükseltme fırsatıyla ilerlemeyi hızlandırın.
- Kostüm, Pet, Metal YOK!: P2W (Pay-to-Win) karşıtı sunucumuzda, kostüm, pet ya da metal gibi ögelerle üstünlük sağlamaya çalışmak yok! Yalnızca gerçek emek ile başarı kazanılacak.
- 2006 - 2008 Yıllarının Unutulmaz Atmosferi: Eski Metin2 dönemlerini aratmayacak nostaljik bir atmosfer ile nostalji seven oyuncular için mükemmel bir deneyim.
- Kademeli Seviye & Zindan İlerlemeli: Zindanlarda ve görevlerde kademeli ilerleme sistemi ile her seviye daha da zorlu ve eğlenceli hale geliyor.
- Örümcek 2. Kat Büyük Oda: Yeni zindanı keşfedin! Zorlu savaşlar ve değerli ödüller için hazırlanmış, strateji gerektiren büyük bir oda.
- Ekstra Bonus Sistemi: Oyun içindeki başarılarınıza göre ekstra bonuslar kazanarak gücünüzü artırın.
- Oyun İçi Ticket Sistemi: Sorunları hızlı bir şekilde çözebilmek için ticket sistemi ile destek alın.
- Nostalji Seviye Görevleri & İlerlemeli Ödüller: Nostaljik görevlerle ilerleyin ve ödüllerinizi kazanın.
- %99.9 CShield Anti Hile Sistemi: Hilesiz oyun ortamı için en güçlü anti-hile sistemi, güvenli ve adil bir oyun deneyimi.
- Yetişkin, Kurumsal Yönetim: Oyun yönetimi profesyonel ve olgun bir bakış açısına sahip. Hızlı ve verimli bir yönetimle her zaman yanınızdayız.
- Dürüst ve Yardımsız Oyun Yönetimi: P2W karşıtı, dürüst bir oyun yönetimi ile her oyuncuya eşit fırsatlar sunuluyor.
- Nesne Market Düzeni: Nesne marketi üzerinden düzenli ve şeffaf alışverişler yapabilirsiniz.
- Legal Satış: Yasal satış seçenekleri ile güvenle alışveriş yapın.
- Facebook Grubu & Çevirimdışı Pazar Sistemi: Oyun içi etkileşimi artıran, aktif bir Facebook grubu ve çevirimdışı pazarlama sistemi.
- Yönetilebilir Arayüz: Kullanıcı dostu arayüz ile oyun içindeki tüm işlemleri rahatça yönetin.
- Uzaktan Biyolog Sistemi: Biyolog görevlerini uzaktan takip edebilme ve kolayca tamamlama imkanı.
- Arındırma Sistemi: Farm karşılığı eşyalar kazanarak, karakterinizi güçlendirin.
HardSchool2, gerçek bir hard emek deneyimi arayan oyuncular için hazır! Zorlu farm, mücadeleci savaşlar ve nostaljik atmosfer ile benzersiz bir deneyim sunuyor. 15 Kasım Cuma günü saat 21:00’de başlayacak olan HardSchool2'yi kaçırmayın! Hemen kaydolun ve bu efsane dünyaya adım atın!