Server Adı Farm2
Server Site https://web.farm2.global/
Zorluk Orta
Level 1-99
Açılış Tarihi 25 Nisan 2025, Cuma
1
Farm2, yıllar sonra efsanevi dönüşüyle sahnelere geri dönüyor! 1-99 level aralığında, eski tarz emek odaklı oyun yapısını koruyarak hazırlanan bu sunucu, uzun vadeli ve sıkıntısız bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Başlangıç rehberi, gelişmiş güvenlik sistemleri ve resmi market altyapısı ile hem yeni oyuncular hem de deneyimliler için sağlam bir temel oluşturuyor. Otomatik toplama, dönüşüm sistemi ve zırh geliştirme mekanikleri ile karakter gelişimini istediğin gibi yönlendirebilirsin.
Farm2'de her anı heyecan dolu! Lonca etkinlikleri, klan savaşları, PvP turnuvaları, özel etkinlikler ve ejderha avları ile sürekli bir rekabet atmosferi seni bekliyor. Kadim ruh mekanikleri, biyoloji görevleri, ruh tahtası ve materyal toplama sistemleri sayesinde karakterin sürekli gelişecek. Anti-farm korumasıyla adil bir ortam sağlanırken, evcil hayvan sistemi ve nadir bölgelerdeki savaşlar bu yolculuğu daha da unutulmaz kılacak. İtem yükseltme, beceri ağacı, sezonluk etkinlikler ve efsanevi silahlarla gerçek Metin2 ruhuna geri döneceksin.
Farm2, uzun soluklu, kaliteli ve gerçek bir emek sunucusunun yeni adı!

Farm2 Genel Özellikleri:
  • 1-99 Level Aralığı
  • Başlangıç Rehberi
  • Savaş Sistemleri
  • Lonca Etkinlikleri
  • Otomatik Toplama Sistemi
  • Güvenlik Protokolleri
  • Resmi Market Altyapısı
  • Dönüşüm Sistemi
  • Zırh Geliştirme Mekanikleri
  • Seviye Ödülleri
  • Haftalık Sıralamalar