Server Adı Zormetin2
Server Site https://www.zormetin2.com/
Zorluk Emek
Level 1-99
Açılış Tarihi 25 Nisan 2025, Cuma
1
zormetin2.jpg zormetin2.jpg 575 kere görüntülendi 103.54 KiB
2008’in saf Metin2 ruhunu hatırlıyor musun?
İşte ZorMetin2, tam da o özlemi dindirmek için kuruldu. Burada 1’den 99’a kadar yükselirken yalnızca emeğinle var olacaksın. TR tipi klasik yapısı, sade ilerleyişi ve hiçbir modern sistemin (kostüm, pet, simya gibi) bulunmamasıyla seni gerçek bir Metin2 atmosferi bekliyor.
Her eşyayı ter dökerek kazanacak, dolu-KPD mekanikleriyle eski zamanların farm heyecanını damarlarında hissedeceksin. Madalyon düşürerek farm yapmanın da ayrı bir değer kazandığı bu dünyada, karakter gelişimi tamamen yeteneğine ve sabrına bağlı.
P2W düzenine karşı dimdik duran bir sunucu yapısıyla, ZorMetin2'de legal satış serbesttir. Gerçek ticaretin değeri yeniden ortaya çıkıyor. Ayrıca kademeli level sistemi sayesinde her aşama ayrı bir meydan okuma sunuyor. Metal yok, kostüm yok, simya yok... Sadece sen, emeğin ve rakiplerin!
Uzun ömürlü bir serüven arayan herkes için ZorMetin2 kapılarını açıyor.
Hazır mısın? Asıl Metin2 savaşı burada başlıyor!

ZorMetin2: Genel Özellikler:

- 1-99 Seviye Aralığı:
Her seviyede gerçek emek ve mücadele ile karakterini adım adım güçlendir.

- TR Tipi Klasik Yapı:
Sade, abartısız ve nostaljik bir Metin2 deneyimi seni bekliyor.

- Kademeli Level Sistemi:
Her aşamada artan zorluklarla sabrını ve stratejini sınayacağın bir ilerleyiş sunuyor.

- Dolu ve KPD Düşürme Mekaniği:
Eski farm ruhunu yaşatacak dolu metinler ve değerli droplarla zamanının hakkını ver.

- Madalyon Düşürme Sistemi:
Yaptığın farm artık gerçek bir değere dönüşüyor; emeğin somut bir kazanca evriliyor.

- Metal, Simya, Kostüm ve Pet Sistemi Yok:
Karakter gelişimi sadece oynayışına ve emeğine bağlı, dış etkenlere yer yok.

- P2W Karşıtı Yapı:
Paranın değil, yeteneğin kazandığı adil bir rekabet ortamı seni bekliyor.

- Legal Satış İmkanı:
Elde ettiğin tüm değerleri yasal ve güvenli yollarla ticarete dökebilirsin.

- Uzun Ömürlü Sunucu Planlaması:
Kısa vadeli hevesler yerine, uzun soluklu ve sürekli gelişen bir macera için tasarlandı.