| Server Adı | Valeryon2 |
|---|---|
| Server Site | https://valeryon2.com |
| Zorluk | Emek |
| Level | 55-120 |
| Açılış Tarihi | 2 Mayıs 2025, Cuma |
1
Metin2 tutkusunu yeniden alevlendiren, eşsiz sistemleri ve kaliteli yapısıyla dikkat çeken Valeryon2, oyuncularına hem nostalji hem de modern PvP deneyimini bir arada sunuyor. Bu rehber; Valeryon2 evrenine yeni adım atan ya da karakterini güçlendirmek isteyen oyuncular için yol gösterici olmayı hedefliyor.
Burada; level kasma bölgelerinden, efsun sistemine, turnuva ve etkinliklerden, item geliştirme tüyolarına kadar ihtiyacınız olan her bilgiyi sade ve anlaşılır bir dille bulacaksınız.
Hazırsan, Valeryon’un kapılarını arala ve gücün zirvesine ulaşma yolculuğuna ilk adımını at!
Valeryon2 Genel Özellikler
Level Sınırı: 105
PvP Odaklı Sistem: Dengeli karakter yapıları, adil savaş mekanikleri
+ Basma Oranları: Oyuncu dostu, emek odaklı oranlar
Efsun Sistemi: Klasik efsun sistemi – 5’li efsun, efsun nesnesi ile düzenleme
Kolay-Orta Emek: Dengeli farm sistemi, P2W değil
Yang & Won Sistemi: Ekonomik denge gözetilerek hazırlanmış
Etkinlikler: OX, Boss Etkinliği, Turnuva, Bayrak Savaşı ve daha fazlası
Başlangıç Yardımları: Yeni başlayanlara özel ekipman ve destek paketleri
Offline Pazar Sistemi: Oyunda olmasan bile ticarete devam
Özel Haritalar: Farm ve PvP’ye özel bölümler
Lonca Sistemi: Gelişmiş lonca savaşları ve ödüller
Kostüm & Pet Sistemi: Görsel zenginlik ve ekstra stat avantajları
Mobil Uyumlu Site: Hesap yönetimi ve item mağazası elinin altında
Aktif GM & Destek Ekibi: Hızlı dönüş, adil yönetim
Valeryon2 Dünyasına Hoş Geldiniz!
Metin2 tutkusunu yeniden alevlendiren, eşsiz sistemleri ve kaliteli yapısıyla dikkat çeken Valeryon2, oyuncularına hem nostalji hem de modern PvP deneyimini bir arada sunuyor. Bu rehber; Valeryon2 evrenine yeni adım atan ya da karakterini güçlendirmek isteyen oyuncular için yol gösterici olmayı hedefliyor.
Burada; level kasma bölgelerinden, efsun sistemine, turnuva ve etkinliklerden, item geliştirme tüyolarına kadar ihtiyacınız olan her bilgiyi sade ve anlaşılır bir dille bulacaksınız.
Hazırsan, Valeryon’un kapılarını arala ve gücün zirvesine ulaşma yolculuğuna ilk adımını at!