| Server Adı | Lonex2 MT2 |
|---|---|
| Server Site | https://lonexmt2.com/ |
| Zorluk | Orta |
| Level | 1-105 |
| Açılış Tarihi | 2 Mayıs 2025, Cuma |
1
LonexMt2'ye Hoş Geldiniz!
Metin2'nin klasik yapısını modern sistemlerle harmanlayan LonexMt2, 1-105 seviye aralığında orta emek yapısıyla oyunculara dengeli ve adil bir PvP deneyimi sunuyor. Gereksiz sistemlerden arındırılmış, sade ve rekabetçi bir ortam arayanlar için ideal bir sunucu olan LonexMt2'de, hem bireysel hem de lonca bazlı etkinliklerle ödüller kazanabilir, karakterinizi geliştirirken keyifli vakit geçirebilirsiniz.
LonexMt2 Genel Özellikler
Level Aralığı: 1-105
Sunucu Tipi: Orta Emek, PvP Odaklı
Gereksiz Sistemler: Lycan, Simya, Kuşak, Rebirth, Ünvan Evrimi, Derece Sistemi YOK
+ Basma Oranları: Oyuncu dostu, emek odaklı oranlar
Efsun Sistemi: Klasik 5'li efsun sistemi, sabit efsun oranları
Özel Haritalar: Bireysel ve lonca Ronark haritaları, yeni zindan giriş haritası
Kostüm & Pet Sistemi: Görsel zenginlik ve ekstra stat avantajları, kostüm efsunlama YOK
Ekonomi: Yang & Won sistemi, TL ödüllü turnuvalar ve boss etkinlikleri
Pazar Sistemi: Offline pazar, global ticaret camı, pazar gizleme sistemi
Gelişmiş Sistemler: Boss takip ve sıralama sistemi, Battlepass, Sandık Aynası, Uzaktan Biyolog, Güvenli PC, İtem Kilitleme
Etkinlikler: OX, Boss Etkinliği, Turnuva, Bayrak Savaşı, Zar Eventi, Balık Eventi, Var Mısın Yok Musun
Farm Sistemi: Multi farm engelleme, bireysel zindanlar, zindan bileti düşürme eventi
Destek: Aktif GM ve destek ekibi, hızlı dönüş, adil yönetim
Metin2'nin klasik yapısını modern sistemlerle harmanlayan LonexMt2, 1-105 seviye aralığında orta emek yapısıyla oyunculara dengeli ve adil bir PvP deneyimi sunuyor. Gereksiz sistemlerden arındırılmış, sade ve rekabetçi bir ortam arayanlar için ideal bir sunucu olan LonexMt2'de, hem bireysel hem de lonca bazlı etkinliklerle ödüller kazanabilir, karakterinizi geliştirirken keyifli vakit geçirebilirsiniz.
LonexMt2 Genel Özellikler