| Server Adı | M2Lodos |
|---|---|
| Server Site | https://m2lodos.com.tr/tanitim/ |
| Zorluk | Orta |
| Level | 1-99 |
| Açılış Tarihi | 4 Temmuz 2025, Cuma |
1
M2Lodos
Metin2’nin en güçlü orta emek sunucularından biri olan M2Lodos, 1-99 seviye aralığı ve sınırsız otomatik av ile oyunu keyifle oynamak isteyen herkese eşsiz bir deneyim sunuyor. Rascal hile koruma sistemi, komisyonsuz legal satış imkanı, toplamda 200.000₺ ödül havuzu, gelişmiş boss ve zindan takip sistemleri, offline shop özelliği, uzak biyolog sistemi ve daha onlarca yenilikçi mekanikle hem bireysel hem de lonca bazlı mücadelelere bambaşka bir soluk getiriyor. Oyun içi sohbet, ödüllü turnuvalar, otomatik balıkçılık, gelişebilir pasif beceriler ve düzenli etkinliklerle M2Lodos’ta uzun soluklu bir maceraya hemen şimdi adım atın!
Genel Özellikler
M2Lodos dünyasında gücünüzü gösterin, 200.000₺ ödül havuzundan payınızı alın!
M2Lodos 1-99 Orta Emek Sunucu Tanıtımı 
Metin2’nin en güçlü orta emek sunucularından biri olan M2Lodos, 1-99 seviye aralığı ve sınırsız otomatik av ile oyunu keyifle oynamak isteyen herkese eşsiz bir deneyim sunuyor. Rascal hile koruma sistemi, komisyonsuz legal satış imkanı, toplamda 200.000₺ ödül havuzu, gelişmiş boss ve zindan takip sistemleri, offline shop özelliği, uzak biyolog sistemi ve daha onlarca yenilikçi mekanikle hem bireysel hem de lonca bazlı mücadelelere bambaşka bir soluk getiriyor. Oyun içi sohbet, ödüllü turnuvalar, otomatik balıkçılık, gelişebilir pasif beceriler ve düzenli etkinliklerle M2Lodos’ta uzun soluklu bir maceraya hemen şimdi adım atın!
- 1-99 Seviye Aralığı
- Orta Emek Yapı
- Komisyonsuz Legal Satış
- Sınırsız Otomatik Av
- Lycan, Simya, Kuşak Yok!
- Sınırsız Otomatik Login
- Rascal Hile Koruma
- 200.000 TL Toplam Ödül Havuzu
- Bot Kontrol Yok!
- Ücretsiz Battlepass
- Oyun İçi Sesli Sohbet
- Zindan ve Boss Takip Sistemi
- Düzenli Etkinlikler
- Savaş Kazan Sistemi
- Gelişmiş Oyun Seçenekleri
- Uzaktan Biyolog
- Offline Shop
- Uzaktan Market
- Otomatik Balıkçılık
- Oyun İçi Wiki
- Geliştirilebilir Pasif Beceriler
M2Lodos dünyasında gücünüzü gösterin, 200.000₺ ödül havuzundan payınızı alın!