| Server Adı | Karen Mt2 |
|---|---|
| Server Site | https://www.karenmetin2.com/ |
| Zorluk | Emek |
| Level | 1-99 |
| Açılış Tarihi | 20 Mart 2026, Cuma |
1
P2W sistemine savaş açan KarenMT2'de; ücretsiz ve sınırsız otomatik av, otomatik login ve gelişmiş K-Envanter gibi oyuncu dostu sistemlerle konforu zirvede yaşayacaksınız. Kadim efsun nesnesi barındırmayan, %100 hile korumalı ve legal satışın serbest olduğu bu profesyonel arenada, Buffi Şaman ve Kolezyum gibi özgün içeriklerle nostaljiyi en kaliteli haliyle iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Gerçek bir savaşçıysan, 20 Mart'ta meydan senin!
KAREN MT2 | GENEL ÖZELLİKLER
Metin2 defterini yeniden açmaya değil, hikayeyi baştan yazmaya geliyoruz! KarenMT2, alışılmışın dışındaki altyapısı ve devasa ödül havuzuyla 20 Mart Cuma günü saat 21:00’da pvp dünyasını sarsmaya hazırlanıyor. Lycan, kuşak ve simya gibi denge bozan sistemlerin tamamen dışlandığı, emeğin ve yeteneğin konuştuğu bu 1-99 "Hard Oldschool" serüveninde, her kılıç darbesi 150.000 TL’lik dev ödül havuzuna bir adım daha yaklaşmanız demek.
P2W sistemine savaş açan KarenMT2'de; ücretsiz ve sınırsız otomatik av, otomatik login ve gelişmiş K-Envanter gibi oyuncu dostu sistemlerle konforu zirvede yaşayacaksınız. Kadim efsun nesnesi barındırmayan, %100 hile korumalı ve legal satışın serbest olduğu bu profesyonel arenada, Buffi Şaman ve Kolezyum gibi özgün içeriklerle nostaljiyi en kaliteli haliyle iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Gerçek bir savaşçıysan, 20 Mart'ta meydan senin!
KAREN MT2 | GENEL ÖZELLİKLER
- 1-99 Seviye Aralığı (Saf Oldschool Deneyimi)
- 20 Mart Cuma Akşamı Saat 21:00’da Kapılar Açılıyor
- 150.000 TL Nakit Ödül Havuzu İle Gerçek Kazanç
- Lycan, Kuşak Ve Simya Gibi Karmaşık Sistemlere Yer Yok
- Sınırsız Ve Ücretsiz Otomatik Av & Login Sistemi
- P2W Karşıtı Duruş Ve Tam Güvenlikli Hile Koruması
- Emeğiniz Değerli: Serbest Ve Güvenli Legal Satış İmkânı
- Kadim Efsun Nesnesi Olmayan Adil Efsun Düzeni
- Buffi Şaman NPC Desteği Ve Heyecan Dolu Kolezyum Sistemi
- BattlePass Ve Özel Coin Çarkı İle Sürekli Gelişim
- Sabit Efsun Oranları Ve Titizlikle Ayarlanmış Drop Dengesi
- Nakit Türk Lirası Ödüllü Büyük WS Turnuvaları