1
Metin2 Yohara kıtasında Sura karakterleri için tasarlanan K. Yılan Mantosu (Üretim) nesnesi, oyunun en güçlü zırhlarından biri olan Kötü Yılan Mantosu'nun üretim aşamasında kullanılan temel bir materyaldir. Sura karakterlerinin end-game seviyesindeki savunma ve saldırı gücünü belirleyen bu eşya, yüksek ticaret hacmiyle de bilinir.

K. Yılan Mantosu (Üretim) Nereden Düşer?
Bu nesne sıradan haritalarda düşmez, yalnızca Yohara'nın en zorlu zindanlarından ve özel ödül sistemlerinden elde edilir:
  • Yılan Hazinesi (Sandık)
  • Paralı Asker Ödülü (Yılan Tapınağı)
  • Yılan Tapınağı Başarı Ödülü
Yılan Tapınağı'nı başarıyla tamamlamak, bu materyali elde etmenin en güvenilir yoludur.

K. Yılan Mantosu (Üretim) Kullanım Alanları Nelerdir?
Bu nesnenin temel işlevi Sura sınıfına özel olan Yılan zırhının üretilmesini sağlamaktır. Kullanıldığı alanlar şunlardır:
  • Kötü Yılan Mantosu üretimi
  • Yılan Heykeli üzerinden yapılan arındırma işlemleri
Suralar için üretilen bu zırhlar; rastgele gelen SungMa iradesi, büyü savunması veya saldırı değerleri ile karakterin gücünü doğrudan etkiler.

K. Yılan Mantosu (Üretim) Hakkında Bilinmesi Gereken Taktikler
Google aramalarında ve oyuncu topluluklarında bu materyal hakkında en çok merak edilen konular aşağıda tek tek listelenmiştir:
  • Paralı Asker Sistemi: Yılan Tapınağı'na gönderdiğiniz paralı askerlerin başarı oranı, bu materyali pasif olarak kazanmanızı sağlayabilir.
  • Üretim Şansı: Yılan Heykeli'nde zırh üretimi %50 şansa sahiptir. Materyalinizi kullanmadan önce gerekli tüm ek malzemelerin (Yılan kristalleri vb.) tam olduğundan emin olunmalıdır.
  • Pazar Değeri: Sura karakterlerinin popülerliği nedeniyle, K. Yılan Mantosu (Üretim) materyali diğer sınıfların materyallerine göre genellikle daha hızlı Won karşılığı satılabilir.
K. Yılan Mantosu (Üretim) Ticareti Nasıl Yapılır?
Eşyayı pazarda bulmak veya satışa sunmak için şu kategoriler takip edilmelidir:
  • Ticaret Camı Kategorisi: Geliştirmeler / Malzemeler
  • Ganimet Filtresi: Arındırma / Malzemeler
  • Lojistik Özellikler: Satılabilir, depolanabilir, stoklanabilir ve takas edilebilir durumdadır.
Bu materyal, stoklanabilir özelliği sayesinde envanterde az yer kaplar ve toplu olarak satılarak yüksek miktarda Won elde edilmesine olanak tanır.