Server Adı Altes2
Server Site https://www.altes2.com
Zorluk Orta
Level 65--250
Açılış Tarihi 6 Temmuz 2025, Pazar
1
logo (1).png logo (1).png 381 kere görüntülendi 366.58 KiB
⚔️ Altes2
Altes2 sunucusunun sizi bekleyen büyüleyici dünyasına hoş geldiniz! 🎮 6 Temmuz 2025 Pazar günü saat 21:00’de aktif hale gelecek sunucumuz, heyecan dolu bol dönüşümlü PvP deneyimiyle Metin2 tutkunlarını bir araya getiriyor. Yeni başlayanlar için 65–250 level arası zengin içerikler, ödüllü turnuvalar ve kullanıcı dostu sistemlerle desteklenmiştir.

Efsanevi PvP arenasına adım atın! Altes2, 65–250 level aralığında baştan sona tasarlanmış, orta-zorlukta bir karakter gelişim sistemi sunar. WS’lik tarza sahip dengeli oynanışıyla, simya ve lycan gibi zorlayıcı içerikleri başlangıçta kaldırarak yeni başlayan dostlarımızı korurken, ileri seviyede oynayıcılar için bol metin, boss, zindan ve ekipman imkânları sunar. Maksimum özgürlük ve bol aktiviteyle hem bireysel hem de lonca rekabetine açık birçok turnuva seni bekliyor!

🔹 Genel Özellikler
  • Seviye Aralığı: Başlangıç 65 – Son 250
  • Yang Limiti: 999 T
  • Oyun Modu: Orta zorluk, WS tarzı
  • Simya & Lycan: Başlangıçta kullanılmaz
  • Dönüşümler: Bol metin ve boss dönüşümü
  • Envanter & Lonca: Gelişmiş sistemler
  • Farming & Haritalar: Dengeli farm, yeni nesil haritalar
  • NPC/Sistem Kolaylığı: Uzaktan NPC, toplu nesne silme/satma, ticaret kaydı
  • Pazar: Çevrimdışı pazarlama & nesne market
  • Kanal Yönetimi: Hızlı kanal değiştirme (4 kanal, ekstra yükseltme)
  • Zindanlar & Boss: Yeni zindanlar, sınırsız şebnem, zindan‑boss takip sistemi
  • Güvenlik: Gelişmiş güvenlik sistemi & ticaret kayıt sistemi
  • Karakter Estetiği: Hareketli kanatlar, yeni nesil pet, binek, evrim sistemi (sadece görünüm)
  • Set ve Kostümler: Canavar seti, yeni kostüm setleri, kostüm renklendirme sistemi (ücretsiz)
  • Handy Botlar: Hızlı Efsun, hızlı toplama, hızlı sandık & işlem yüzüğü
  • Cevher & Parlama Sistemi: Sınırsız cevher, parlama efekti
  • Market İçi Deneyim: Oyun içi nesne market, item önizleme
  • Ekstra Dönüşümler: İç item, zırh & silah dönüşümleri
  • Efsun Oranları (Sabit): Güç–Zeka–Canlılık–Çeviklik 12, HP 5000, SP 100, saldırı/hamle/büyü hızı 20, kritik/delici 15 %, savunma 15 % ve diğer özel karşıt efsunlar 15‑15 % 
🏆 Ekstralar & Turnuvalar
  • Lonca + Bireysel Turnuvalar: EP ödüllü aktivite şansı
  • Başlangıç Paketi: 65 level başlangıç, 5M Yang, hazır binek, pet & kostüm
  • Şebnem ve Zindanlar: Sürekli paylaşılan zindan içerikleri
  • OTOMATİK: Tek tık biyolog, otomatik efsun/binek/pet sistemleri
🎯 Neden Altes2?

Altes2, yeni ve deneyimli oyuncuların birlikte rekabet edip eğlenebileceği, güvenli, güçlü özelliklerle desteklenen ve estetik açıdan da tatmin edici bir Metin2 deneyimi sunar. Özelleştirilmiş evrimler, kostümler, performans botları ve sistematik kontrol mekanizmaları sayesinde oyunda kaybolmadan ilerlemeniz mümkün.
✅ Şimdi Harekete Geçin!

📅 Açılış: 6 Temmuz 2025, Pazar – 21:00
📥 Kayıt & İndirme: Web sitesinden kolayca ulaşılabilir.
🏅 Turnuvalar: Hem bireysel hem lonca turnuvalarında EP ödüller!
💎 Başlangıç Hediyesi: 5M Yang, binek, pet ve kostüm paketi sizi bekliyor!