| Server Adı | Malazgirt2 |
|---|---|
| Server Site | https://www.malazgirt2.com/ |
| Zorluk | Emek |
| Level | 1-99 |
| Açılış Tarihi | 13 Şubat 2026, Cuma |
1
Oyunda büyülü metal, lycan, kuşak, aura gibi dengeyi bozan hiçbir sistem yer almaz. Pet, binek, kostüm, yüzük gibi sonradan eklenmiş içerikler tamamen kapalıdır. Güç, yalnızca kutsama kağıdı ve demircinin el kitabı ile kazanılır.
Otomatik av sistemi yoktur. AFK farm tamamen engellenmiştir. Emek vermeden ilerleme mümkün değildir. EP desteği, ayrıcalıklı oyuncular ya da gizli avantajlar bulunmaz. Herkes aynı şartlarda başlar.
Rekabeti teşvik eden büyük ödüllerle birlikte MalazgirtMT2, sadece sabreden ve mücadeleyi seven oyuncular için tasarlanmıştır.
GENEL ÖZELLİKLER
MalazgirtMT2, kolay farmı, otomatik sistemleri ve modern oyun yapısını reddedenler için kurulmuş 1–99 seviye aralığında Hard Emek bir PvP sunucusudur. Sunucu, tamamen 2008 orijinal Metin2 yapısına sadık kalınarak hazırlanmıştır.
Oyunda büyülü metal, lycan, kuşak, aura gibi dengeyi bozan hiçbir sistem yer almaz. Pet, binek, kostüm, yüzük gibi sonradan eklenmiş içerikler tamamen kapalıdır. Güç, yalnızca kutsama kağıdı ve demircinin el kitabı ile kazanılır.
Otomatik av sistemi yoktur. AFK farm tamamen engellenmiştir. Emek vermeden ilerleme mümkün değildir. EP desteği, ayrıcalıklı oyuncular ya da gizli avantajlar bulunmaz. Herkes aynı şartlarda başlar.
Rekabeti teşvik eden büyük ödüllerle birlikte MalazgirtMT2, sadece sabreden ve mücadeleyi seven oyuncular için tasarlanmıştır.
GENEL ÖZELLİKLER
- 1–99 Seviye Aralığı (Hard Emek)
- 2008 Orijinal Metin2 Oyun Yapısı
- Büyülü Metal / Lycan / Kuşak / Aura YOK
- Pet, Binek, Kostüm, Yüzük YOK
- Sadece Kutsama & Demircinin El Kitabı Aktif
- OTO AV YOK – AFK Farm Engelli
- EP Desteği & Ayrıcalıklı Oyuncu YOK
- Legal Satış Serbest (İtemci.com)
- Yayıncılara EP Değil, Nakit Ödeme
- Eski Tip Binicilik (Acemi – Zırhlı – Asker At)
- Eski Usul Biyolog & Seviye Görevleri
- Değerli Alan Bossları & Lonca Arazi Sistemi
- Zindana Geri Dönüş Sistemi Aktif