| Server Adı | Akira2 Global |
|---|---|
| Server Site | https://presentation.akira2.to/ |
| Zorluk | Emek |
| Level | 1-120 |
| Açılış Tarihi | 13 Mart 2026, Cuma |
1
Çok dilli altyapısı ve yenilikçi farm bölgeleriyle donatılan Akira2 Global’de; simya, kuşak ve aura gibi sistemler en dengeli halleriyle yer alıyor. Ücretsiz Battle Pass, gelişmiş zindan takip sistemleri ve global pazar imkanlarıyla ticaretin kalbi burada atacak. %100 hile koruması ve profesyonel yönetim kadrosuyla kesintisiz bir macera sunan Akira2'de, krallığınızı dünya sahnesine taşımak için yerinizi şimdiden ayırtın!
AKIRA2 GLOBAL | GENEL ÖZELLİKLER
Dünya çapında bir rekabete hazır mısınız? Akira2 Global, 13 Mart Cuma günü kapılarını tüm dünyaya açıyor! 1-120 Seviye aralığında kurgulanan bu devasa projede, orta emek yapısı ve modern sistemlerin kusursuz uyumuyla tanışacaksınız. 10.000 Euro değerindeki devasa nakit ödül havuzu ve global turnuvalarıyla, Akira2 sadece bir oyun değil, emeğinizin küresel çapta değer kazandığı bir arena vaat ediyor.
Çok dilli altyapısı ve yenilikçi farm bölgeleriyle donatılan Akira2 Global’de; simya, kuşak ve aura gibi sistemler en dengeli halleriyle yer alıyor. Ücretsiz Battle Pass, gelişmiş zindan takip sistemleri ve global pazar imkanlarıyla ticaretin kalbi burada atacak. %100 hile koruması ve profesyonel yönetim kadrosuyla kesintisiz bir macera sunan Akira2'de, krallığınızı dünya sahnesine taşımak için yerinizi şimdiden ayırtın!
AKIRA2 GLOBAL | GENEL ÖZELLİKLER
- 1-120 Seviye Orta Emek Oyun Yapısı
- 10.000 Euro Değerinde Nakit Ödül Havuzu
- 13 Mart Cuma Günü Büyük Global Açılış
- Çok Dilli Altyapı İle Uluslararası Rekabet
- Gelişmiş Simya, Kuşak Ve Aura Sistemleri
- Ücretsiz Battle Pass Ve Görev Sistemleri
- Tek Kat Zindanlar Ve Boss Takip Sistemi
- Global Pazar Ve Gelişmiş Ekonomi Modeli
- Yenilikçi Farm Haritaları Ve Metin Taşları
- Ödüllü Bireysel Ve Lonca Turnuvaları
- %100 Hile Koruması Ve Stabil Sunucu Performansı