Ay Işığı Pençesi Nereden Alınır?
Ay Işığı Pençesi, canavarlardan doğrudan düşen bir eşya değildir. Bu silahı elde etmek için Yohara kıtasındaki Chi Usta adlı NPC'ye giderek üretim yapmanız gerekir. Üretim şansı %50'dir ve başarısızlık durumunda materyalleriniz kaybolabilir.
Üretim İçin Gerekli Materyaller:
- Ay Işığı Sanrı Parçası (8 Adet)
- Şeytan Çıkarma Duası (1 Adet)
- Ay Işığı Değerli Taşı (1 Adet)
- Kobalt (10 Adet)
- Kara Silah Parçası (5 Adet)
- 20.000.000 Yang
- 300 Gaya
Silahınızı +0'dan +15'e kadar yükseltirken çok sayıda geliştirme eşyasına ve Yang'a ihtiyaç duyarsınız. Görseldeki kuralımıza uygun olarak, bu süreçte kullanılan ana materyalleri tek tek listeliyoruz:
- Ay Parıltısı Parçası
- Ay Işığı Değerli Taşı
- Şeytan Çıkarma Duası
- Kobalt
- Kara Silah Parçası
- Gaya
- Yang
Ay Işığı Pençesi'ni diğer silahlardan ayıran en büyük özellik, sahip olduğu 3 adet değişken bonus slotudur. Bu slotlara gelebilecek en değerli efsunlar ve maksimum oranlar şunlardır:
1. Slot: Hasar ve Güç Odaklı Bonuslar
- Ortalama Zarar: +%48 (Maksimum seviyede)
- Ejderhalara Karşı Güçlü
- Şeytanlara Karşı Güçlü
- Mistiklere Karşı Güçlü
- Orklara Karşı Güçlü
- Hayvanlara Karşı Güçlü
- Ölümsüzlere Karşı Güçlü
- Yarı İnsanlara Karşı Güçlü
- Canavarlara Karşı Güçlü: +%19
- Böceklere Karşı Güçlü
- Ay Gölgesi Canavarlarına Karşı Güçlü
- Zodyak Canavarlarına Karşı Güçlü
- Saldırı Hızı
- SungMa İradesi (STR)
- SungMa İradesi (VIT)
- SungMa İradesi (RES)
- SungMa İradesi (INT)
- Beceri Hasarı: +%48 (Maksimum seviyede)
- Metin Taşı Karşısında Güçlü
- Çöl Canavarlarına Karşı Güçlü
- Büyü Hızı
- Bayılma Şansı
- Yavaşlatma Şansı
- EXP Bonus Şansı
- SP Çalma Şansı
- Tamlık
Ay Işığı Pençesi, özellikle Yohara haritalarındaki canavarlara karşı (SungMa iradesi bonusları sayesinde) büyük avantaj sağlar. Ayrıca Ortalama Zarar ve Beceri Hasarı'nın aynı anda yüksek oranlarda gelebilmesi (veya her ikisinden birinin %48 gibi devasa bir rakama ulaşması), bu silahı oyunun en iyi "PvM" (canavarlara karşı) ve "PvP" silahlarından biri yapar.
Eğer Ninja karakterinizle yüksek hasar rekorları kırmak istiyorsanız, Gaya ve Yang biriktirmeye başlayarak Chi Usta'nın yolunu tutmalısınız.