Server Adı
Server Site https://petramt2.com.tr/
Zorluk Wslik
Level 98-99
Açılış Tarihi 3 Nisan 2026, Cuma
1
petramt2.jpg petramt2.jpg 17971 kere görüntülendi 103.5 KiB
Bileğine güvenenlerin ve gerçek düello heyecanını özleyenlerin adresi PetraMT2 kapılarını açıyor! 98-99 seviye aralığında kurgulanan bu kusursuz "Vs’lik" yapı, gereksiz farm yorgunluğu olmadan doğrudan aksiyona odaklanmanızı sağlıyor. Karakter dengesinin en ince ayrıntısına kadar optimize edildiği PetraMT2'de; kadim efsun nesnesi ile saniyeler içinde ideal efsunlarınızı dizebilir ve meydana çıkmaya hazır hale gelebilirsiniz. Lycan, simya ve kuşak gibi denge bozan sistemlerin yer almadığı bu sunucuda, sadece yetenek ve strateji konuşuyor.

TL ödüllü bireysel VS turnuvaları ve nefes kesen lonca savaşlarıyla rekabetin nabzını tutan PetraMT2, oyuncularına her hafta büyük ödüller kazanma fırsatı sunuyor. Hızlı ekipman değiştirme, tek tık biyolog ve gelişmiş düello panelleri gibi hayatı kolaylaştıran sistemlerle donatılan sunucumuzda; %100 hile koruması sayesinde adil bir ortamda yarışacaksınız. Eğer siz de "En güçlü benim" diyorsanız, PetraMT2'nin devasa arenasında yerinizi alın ve krallığınızı ilan edin!

PETRAMT2 | ÖNE ÇIKAN GENEL ÖZELLİKLER
  • 98-99 Seviye Aralığı (Saf Vs’lik Oyun Yapısı)
  • Kadim Efsun Nesnesi İle Saniyeler İçinde Efsun Dizme Kolaylığı
  • TL Ödüllü Bireysel VS Turnuvaları Ve Devasa Lonca Savaşları
  • Simya, Kuşak, Lycan Ve Kafa Karıştıran Sistemler Kesinlikle Yok!
  • Tek Tık Biyolog Sistemi Ve Hızlı Ekipman Değiştirme
  • Geliştirilmiş Düello Paneli Ve Detaylı Karakter İstatistikleri
  • %100 Hile Korumalı Ve Lag Sorunu Olmayan Güçlü Altyapı
  • Gereksiz Farm Derdi Olmadan Doğrudan Savaşa Odaklı Yapı
  • Haftalık Düzenli Etkinlikler Ve Özel Vs Turnuvası Haritası
  • 7/24 Aktif Yönetim Ve Deneyimli Destek Ekibi