Server Adı | LucasMT2 |
---|---|
Server Site | https://vegas.lucas2.online/ |
Zorluk | Orta |
Level | 55-120 |
Açılış Tarihi | 9 Ağustos 2024, Cuma |
1
Ortalama +600K Hasar ile başlarsınız. Kostüm, silah fişi, başlık, pet, binek, yüzük gibi eşyalar üstünüze takılı olarak gelir.
Başlangıç itemleri süresizdir. Şaman, ninja, sura gibi karakterlere de dengelemeler yapıldı. Oto Av, Battle Pass başlangıçta ücretsiz perma şekilde verilir.
Lucas2 Vegas Genel Özellikleri
Las Vegas Değil Lucas2 Vegas! 55-120 Orta Emek Yapısıyla Muhteşem Bir Oyun Deneyimi!
Lucas2 Vegas sunucusu ile orta emek 55-120 pvp serverin tadına doyacaksınız! Özenle hazırlanmış bu yapıyla doya doya hem farm yapabilir hem de ws atabilirsiniz.Ortalama +600K Hasar ile başlarsınız. Kostüm, silah fişi, başlık, pet, binek, yüzük gibi eşyalar üstünüze takılı olarak gelir.
Başlangıç itemleri süresizdir. Şaman, ninja, sura gibi karakterlere de dengelemeler yapıldı. Oto Av, Battle Pass başlangıçta ücretsiz perma şekilde verilir.
Lucas2 Vegas Genel Özellikleri
- 55 seviye başlangıç
- 120 level bitiş
- Ücretsiz otomatik av
- Başlangıç hasarı 600 K
- Kostüm , silah fişi , pet ve binek gibi eşyalar başlangıçta ücretsiz karakterinize tanımlanır
- 60'dan fazla metin2 pvp server yayıncısı
- Otomatik boss çağırma
- 3 client sınırı
- 2 hesaptan drop alınabilir
- Stok sınırı 9.999.999 adete yükseltilmiştir
- Tamamen yasal olan legal satış sistemi
- Cube şehri
- Ücretsiz battlepass
- Global rank
- Offline shop
- Pazarda satılan ürünlerin satıldı bildirimi
- Destansı ve kusursuz simyalar
- Balık farmı
- Pasif beceriler
Ve daha bir çok özelliği ile bu cuma yani 9 Ağustos tarihinde siz değerli oyuncular ile buluşuyor!