Metin2 Yeşil Şans Kutusu Nasıl Açılır?
Yeşil Şans Kutusunu açmak oldukça basittir:
Sağ Tıklama: Envanterinizde bulunan Yeşil Şans Kutusuna sağ tıklayın.
Seçenekler: Karşınıza iki seçenek çıkacaktır:
Nesneyi Kabul Et: Bu seçeneği seçerek kutunun içindeki ilk çıkan eşyayı otomatik olarak envanterinize alırsınız.
Yeni Eşya Şansına Tıkla: Eğer ilk çıkan eşya hoşunuza gitmezse, farklı bir eşya denemek için bu seçeneği kullanabilirsiniz. Ancak her denemede ödeyeceğiniz yang miktarı iki katına çıkar. Bu seçeneği toplamda 15 defa kullanabilirsiniz.
Metin2 Yeşil Şans Kutusundan Neler Çıkar?
Yeşil Şans Kutusundan çıkabilecek eşyalar oldukça çeşitlidir ve oyun içindeki değerleri de farklılık gösterir. Kutudan çıkabilecek bazı örnek eşyalar şunlardır:
Kutsamalar: Yaşam Kutsaması, Sihir Kutsaması, Ejderha Kutsaması gibi karakterinizi güçlendiren kutsamalar.
Tüketim Eşyaları: Protein lokması, şeftali çiçeği şurubu, nar suyu gibi karakterinizi iyileştiren veya güçlendiren tüketim eşyaları.
Üretim Malzemeleri: Taş sanatı kitabı, büyülü demir madeni gibi çeşitli üretim malzemeleri.
Pet ve Evcil Hayvan Eşyaları: Pet sandığı, pet ismi parşömeni gibi petlerinizi geliştirmenize yardımcı olan eşyalar.
Ekipman ve Aksesuarlar: Cesaret pelerini, ejderha kemiği küpe gibi karakterinize takabileceğiniz ekipman ve aksesuarlar.
Diğer Değerli Eşyalar: Liderin kitabı, içgörü küresi, metin taşı dedektörü gibi oyun içindeki değeri yüksek olan diğer eşyalar.
Not: Yeşil Şans Kutusundan çıkacak eşyalar tamamen rastgeledir. Nadir bulunan ve yüksek değere sahip eşyalar çıkarma şansınız da vardır.