Server Adı | Elvis2 |
---|---|
Server Site | https://elvis2.net/ |
Zorluk | Emek |
Level | 1-99 |
Açılış Tarihi | 31 Ocak 2025, Cuma |
1
• ELVİS2, oyunculara unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefleyerek, yüksek performanslı sunucuları, akıcı oyun dinamikleri ve adil oyun kurallarıyla sektörde sağlam bir yer edinmeye hazırlanıyor.
Oyuncu dostu yaklaşımı, dengeli oyun yapısı ve dev reklam bütçesiyle, Metin2 serverları için bambaşka bir serüven sunacak olan bu yeni deneyim, sektöre yön verecek.
Yoğun aktiviteler ve benzersiz etkinliklerle oyuncuların heyecanını sürekli diri tutmayı amaçlayan ELVİS2, herkes için adil bir ortam yaratmayı kendine ilke ediniyor. Premium özellikler, yalnızca oyunun keyfini artırmak için tasarlandı. "Kazanmak için ödeme" mantığını tamamen ortadan kaldıran ELVİS2, yetenek ve emeği ön planda tutuyor.
31 Ocak 2025'te, oyun dünyası ELVİS2 ile yeniden şekillenecek!
Elvis Mt2 Genel Özellikleri
Uzun Ömürlü Server
Eski 2010 Tarzı Server
P2W Olmayan Oyun Yapısı
1-99 Level Aralığı
Hard Emek Sistemi
Kademeli Level/Zindan
Dolunay/KDP Düşürmeli
At Madalyonu Düşürmeli
Uzaktan Biyolog Sistemi
Eski Tarz Çevrimdışı Pazar
Oyun İçi Sıralama
Simya/Kuşak/Lycan Yok!
%100 Hile Korumalı
Ömürlük Oyun Yapısı
Kadim Efsun Yok
Kostüm ve Pet Yok!
Nostalji Seviyesi Yüksek Görevler
Deneyimli Yönetici Ekibi
ELVİS2: 1-99 HARD EMEK Yapısıyla Oyun Dünyasına Damga Vurmaya Hazırlanıyor!
• ELVİS2, oyunculara unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefleyerek, yüksek performanslı sunucuları, akıcı oyun dinamikleri ve adil oyun kurallarıyla sektörde sağlam bir yer edinmeye hazırlanıyor.
Oyuncu dostu yaklaşımı, dengeli oyun yapısı ve dev reklam bütçesiyle, Metin2 serverları için bambaşka bir serüven sunacak olan bu yeni deneyim, sektöre yön verecek.
Yoğun aktiviteler ve benzersiz etkinliklerle oyuncuların heyecanını sürekli diri tutmayı amaçlayan ELVİS2, herkes için adil bir ortam yaratmayı kendine ilke ediniyor. Premium özellikler, yalnızca oyunun keyfini artırmak için tasarlandı. "Kazanmak için ödeme" mantığını tamamen ortadan kaldıran ELVİS2, yetenek ve emeği ön planda tutuyor.
31 Ocak 2025'te, oyun dünyası ELVİS2 ile yeniden şekillenecek!
Elvis Mt2 Genel Özellikleri
Uzun Ömürlü Server
Eski 2010 Tarzı Server
P2W Olmayan Oyun Yapısı
1-99 Level Aralığı
Hard Emek Sistemi
Kademeli Level/Zindan
Dolunay/KDP Düşürmeli
At Madalyonu Düşürmeli
Uzaktan Biyolog Sistemi
Eski Tarz Çevrimdışı Pazar
Oyun İçi Sıralama