Server Adı | Naira Mt2 |
---|---|
Server Site | https://naira2.com/ |
Zorluk | Orta |
Level | 1-99 |
Açılış Tarihi | 7 Mart 2025, Cuma |
1
Güvenilir yönetim kadromuz, işinin ehli yazılımcılarımız ve sağlam bir ekibimiz ile, bu sektörde temeli sağlam bir hizmet oluşturduk.
Oyunumuzda gelişirken oyuncunun; keyif alması, para yatırmadan gelişebilmesi, sürekli bir rekabet içinde olması, bizim birinci amacımız.
Piyasada sürekli farklı isimlerle açılan aynı altyapıdan, sınırsız sadece metin kesme döngüsünden bıkmadınız mı?
Yüksek ve doğal oyuncu kitlesiyle kaliteli bir metin2pvp deneyimi yaşamak sizlerin hakkı! Naira2 ekibi olarak bunu göz ardı edemedik.
Eski tarz 1-99 orta emek pvpleri özleyen herkesi bu deneyimi yaşamaya davet ediyoruz.
Naira Mt2 Genel Özellikleri
1-99 Level
Lycan, Kusak, Simya YOK
%100 Katıl Kazan
Orta Emek
TL Ödüllü Lonca Turnuvası
Kostüm Efsunlama YOK
Efsun Oranları Sabit
Kadim Efsun Sistemi YOK
Oto Pelerin Sistemi
Sorunsuz Ticaret Cami
Kesinlikle PaW Karsiti
Sandık Aynası Sistemi
Gelismis Efsun Botu
Boss Sıralama Sistemi
Uzaktan Beceri Sistemi
Hızlı Bk Okuma Sistemi
K Envanter Sistemi
Otomatik Sil Sistemi
Hızlı Sil-Sat Sistemi
Gelismis Evrim Sistemi
Yeni sunucumuz 7 Mart'ta sizlerle buluşuyor. Pvp sunucu açmaya sezonluk olarak bakmıyoruz. Aktif hizmette olan eski sezonlarımız hala hizmetine devam etmektedir, sezonlarımızı birleştirmeyi amaçlamaktayız.
Güvenilir yönetim kadromuz, işinin ehli yazılımcılarımız ve sağlam bir ekibimiz ile, bu sektörde temeli sağlam bir hizmet oluşturduk.
Oyunumuzda gelişirken oyuncunun; keyif alması, para yatırmadan gelişebilmesi, sürekli bir rekabet içinde olması, bizim birinci amacımız.
Piyasada sürekli farklı isimlerle açılan aynı altyapıdan, sınırsız sadece metin kesme döngüsünden bıkmadınız mı?
Yüksek ve doğal oyuncu kitlesiyle kaliteli bir metin2pvp deneyimi yaşamak sizlerin hakkı! Naira2 ekibi olarak bunu göz ardı edemedik.
Eski tarz 1-99 orta emek pvpleri özleyen herkesi bu deneyimi yaşamaya davet ediyoruz.
Naira Mt2 Genel Özellikleri
1-99 Level
Lycan, Kusak, Simya YOK
%100 Katıl Kazan
Orta Emek
TL Ödüllü Lonca Turnuvası
Kostüm Efsunlama YOK
Efsun Oranları Sabit
Kadim Efsun Sistemi YOK
Oto Pelerin Sistemi
Sorunsuz Ticaret Cami
Kesinlikle PaW Karsiti